Menukaart de drie linden molenschot

Geplaatst op: 16.09.2019

Hartelijk bedankt voor de goede ontvangst. Tevens is er een ruime eigen parkeergelegenheid aanwezig. Beste medewerkers, Wederom hartstikke bedankt voor een topavond.

Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Beoordeeld op 6 augustus via mobiele applicatie Echt lekker! Tom en zijn vrouw hebben vier jaar onder de rietgedekte kap van de voormalige langgevelboerderij uit gewoond. Een van de kenmerken is dat alle deuren in de langgevel zitten. Ook wil Baans de St Annakapel ophemelen naar een toeristisch trefpunt. We hadden een verrassingsmenu wat bij iedereen aan tafel erg in de smaak viel; aanrader.

Vriendelijke bediening en aan het einde liep de chef nog even langs Uitstekend Peter en Marijke van Rosmeulen. Afgelopen weekend werd bekend dat Oosterhout de aanpak van het kruispunt onder de loep neemt.

Baans bruist van de plannen.

Lees meer. Tal van wereldtoppers weten de weg naar het fraai aangeklede terrein in het buitengebied al jaren goed te vinden.
  • Beoordeeld op 2 juli Verrassend.
  • Biedt dit restaurant service aan tafel?

Adresgegevens

Het waterschap heeft het er druk mee. Dat de bacterie mogelijk ook gevaarlijk is voor landbouwgewassen weten minder mensen. Peter en Marijke van Rosmeulen. Beoordeeld op 2 april Aanrader! Beoordeeld op 8 februari via mobiele applicatie Lekker eten en gezellig bij praten. Bedank Harry B. Bijzonder lekkere smaken met een heerlijke witte wijn.

  • In combinatie met de bijpassende wijnen een echte culinaire aanrader.
  • Is dit uw vermelding?

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Herberg de Drie Linden. Dit alles tegen een schappelijke prijs. Volledig scherm? Dit is een bijzondere en sfeervolle trouwlocatie en met de Drie Linden samen is dit een mooie combinatie voor uw speciale dag.

Dat geldt ook binnen het plan voor Toerlezjoere - een initiatief in de streek menukaart de drie linden molenschot het toerisme te versterken - waarvan ook hij profiteert.

Meer informatie

Beoordeeld op 6 augustus via mobiele applicatie Echt lekker! Locatie en contact. Sinds eind nieuwe eigenaar en chef, en dat is te proeven!!

Waardering van reizigers. Super lekker gegeten. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Bedank zenimol! We hadden een verrassingsmenu wat bij iedereen aan tafel erg in de smaak viel; aanrader.

Reserveer een tafel

Blijf je deze melding houden? Restaurant Een lekker 3-gangen menu op uw eigen feest. Profiel Lid worden. Dit is een bijzondere en sfeervolle trouwlocatie en met de Drie Linden samen is dit een mooie combinatie voor uw speciale dag. Bent u als aanstaand bruidspaar op zoek naar een gezellige sfeervolle locatie om uw bruiloft te vieren dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De inwoners van Molenschot weten dat ze met de St Annakapel van begin 16de eeuw en Herberg de Drie Linden uit bijzondere Rijksmonumenten in het dorp hebben.

Beoordeeld op 15 mei aanwinst voor omgeving Molenschot. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Herberg de Drie Linden. Het was weer heerlijk. Tal van wereldtoppers weten de weg menukaart de drie linden molenschot het fraai aangeklede terrein in het buitengebied al jaren goed te vinden.

Ja Nee Weet ik niet zeker.

Waarderingen en beoordelingen

Alle restaurants in Molenschot weergeven. Met onder meer de kermis, Pasen, carnaval en de kerst ziet hij mogelijkheden kapel en herberg te koppelen. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Een creatieve kok, Ralph van Groesen, heeft hij al aangenomen.

De familie Bink heeft het beheer jaar gedaan tot in de familie Broeders het stokje overnam en in de familie de Bie. Restaurants in de buurt Bekijk alle 4 restaurants in de buurt. Half oktober opent hij er een restaurant.


Facebook
Twitter
Comments
Arne 19.09.2019 15:55 Antwoord

Taal Nederlands.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.