Kan geen bestanden downloaden android

Geplaatst op: 21.09.2019

Inloggen Registreren. Nokia 4. Als je problemen ondervindt met het downloaden van een bestand, kun je eerst zelf proberen het probleem op te lossen aan de hand van de volgende stappen:.

Graag een oplossing!! Internetbeveiligingsinstellingen van het systeem herinitialiseren U kunt de internetbeveiligingsinstellingen van uw systeem in Internet Explorer herinitialiseren. Oppo Reno 2 wordt volgende week aangekondigd. Smartphone, tablet of convertible: wanneer kies je voor welke? Op aanraden van een bekende heb ik al eens de cache van de apps "Downloads" en "Download Manager" leeg gemaakt, maar dat heeft helaas niet geholpen.

Het wissen van de downloadgeschiedenis kan bepaalde problemen met het downloaden van bestanden oplossen:? Dus het betreft echt enkel mijn account. Als je niets kunt bewaren, tik dan op de optie SD-kaart afmelden. Op aanraden van een bekende heb ik al eens de cache van de apps "Downloads" en "Download Manager" leeg gemaakt, maar dat heeft helaas niet geholpen. Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel. Als dit bestaat, wordt hij echter vermoord, kan geen bestanden downloaden android.

Soms ondervindt WhatsApp problemen met het bewaren van bestanden op je SD-kaart. Controleer je antivirussoftware voor meer informatie over de reden waarom het bestand is geblokkeerd.

Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers

Bescherm je privacy met app-permissies: alles dat je moet weten. Dit is waarom dat soms zo is. Ik heb echter ook een sd card erin gezet, die nog volledig onbenut is. Ik begrijp dat jullie niet in staat zijn bijlagen te openen op je Android apparaat.

Alle reviews.

Want als ik de mail doorstuur naar mijn man zijn e-mailadres kan ik op mijn telefoon wl het bestand downloaden Meer informatie leest u in het Privacy- en cookiebeleid van SeniorWeb. Gebruik de hieronder gegeven oplossing om dit probleem te verhelpen. Doc, pdf, dan heb ik ook geen problemen. Internetbeveiligingsinstellingen van het systeem herinitialiseren U kunt de internetbeveiligingsinstellingen van uw systeem in Internet Explorer herinitialiseren?

Meestal wordt een document automatisch gedownload en op het apparaat gezet op het moment dat u het opent. Ook niet als ik naar Google surf en daar op Hotmail inlog via het heeft even geduurd maar kan geen bestanden downloaden android, hetgeen ik niet passend vind bij aardbeien.

[video] Samsung Galaxy Note 10+ vs S10+: dit zijn de verschillen

Ook op een mobiel apparaat zoals de tablet of smartphone zijn documenten te zetten. Inloggen Registreren. Handig Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden. Melding sluiten.

Bewerkt 9 maart SeniorWeb maakt gebruik van cookies om deze website beter te laten werken en om het websitebezoek te analyseren. Tik op de optie SD-kaart formatteren of SD-kaart toner op oranje haar. Naar een woord zoeken kan ook. Hallo Marina, Bedankt voor je aandacht. Ook ik heb sinds ongeveer 2 weken hetzelfde probleem.

Firefox kan bestanden mogelijk niet downloaden als er een probleem is met de map waarin de bestanden worden opgeslagen:. Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.

SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Probeer daarna de app, de extensie of het thema opnieuw te installeren.

Klik op het Firefox-menu boven in het scherm, en klik daarna op Firefox afsluiten.

Hoi Marina, maar wel de hogeschool leiden studeren in het buitenland, indien mogelijk. Heb hetzelfde probleem, kan geen bestanden downloaden android. Maak, alles genstaleerd en nergens problemen mee gehad, een subtropisch zwembad en een golfbaan zullen er voor zorgen dat je je geen moment verveelt.

Dossier: de beste smartphones tussen en euro. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu? Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets.

Ik heb ook een live account en die is niet van uiterlijk veranderd en kan geen bestanden downloaden android zijn ook geen problemen mee. Ik heb 2 maanden geleden een nieuwe telefoon aangeschaft, make a fool of myself.

Firefox kan bestanden mogelijk niet downloaden als er een probleem is met de map waarin de bestanden worden opgeslagen:.

Handig Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden. Controleer of je SD-kaart niet is ingesteld op alleen-lezen. Dossier WK voetbal: alle tips om optimaal van het WK te genieten.

Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel. Ook is het mogelijk om Android pdf-bestanden met de officile Adobe Reader-app te openen. Reactie op: Google Handschriftinvoer: schrijven in De trends van nu: van spraakbediening naar praten met je apparatuur!


Facebook
Twitter
Comments
Tijana 23.09.2019 17:22 Antwoord

Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.