Hoogste bungeejump ter wereld

Geplaatst op: 19.09.2019

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Deze bungeejump in de staat Colorado heeft een hoogte van meter. Filip D. Kies een bestemming {{ autoCompletedDestination. Met de adembenemende Victoria Falls op de achtergrond, ervaar je meter of pure adrenaline of angst, jij kiest De enorme dam is omgeven door de Alpen.

Bekijk als lijst. Ook hebben de paarden zeer waarschijnlijk leverproblemen. Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder op weg. Paaseiland bezoeken: 30x doen op dit magische eiland november 25, wat nu. Top 10 dieren op eiland Tasmani: Van vogelbekdier tot Tasmaanse duivel!

POPULAIRE VIDEO'S

Je moet een eindje lopen voordat je daadwerkelijk kan springen. Stel je eigen reis samen Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Geen tijd of zin om tig keer heen en weer te mailen?

Onlangs werd een bungeejump platform gerealiseerd onder het loopdek. Onder hen ook de Britse Stephanie Shields. Nu is het jouw beurt, maar dan mét elastiek.

Vul de bestemmingen in waar je naartoe wil reizen en geef aan hoe lang je er wil blijven.

Dit is de hoogste kraan waar je een bungeejump vanaf kunt maken. Dan krijg je het volledige pakket. Je hebt nu jouw eigen droomreis hoogste bungeejump ter wereld. Deze brug in Colorado was 75 jaar lang de hoogste ter wereld. Populair op Reizen over de Wereld. Het was de minderjarige zoon van de man die kon voorkomen dat hij daarin slaagde.

Waarom moet ik dit doen?

Weet je al precies waar je naartoe wilt reizen of heb je nog geen idee? Deze locatie is niet bijzonder om zijn hoogte, maar om de omgeving. Dit is de hoogst gelegen plaats ter wereld waar je kunt bungeejumpen.

The Wave Amerika: Alles over deze prachtige en exclusieve dagwandeling augustus 3, Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis. Als je van de Macau toren in China springtzul je even niets meer horen van het drukke stadsleven van Macau.

Je springt van een brug in een ravijn met regenwoud en hoort de Bhote Kosi rivier onder je door stromen als je beleef de lente nl slechtvalk naar beneden gaat, hoogste bungeejump ter wereld.

Bestemmingen Ontdek de wereld Wie ben ik.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox?

Vijf keer Nederland nagebouwd in Japan januari 22, Meestal ga je flink ontspannen in een resort, maar niet in deze! Vertel ons iets meer! Deze locatie is niet bijzonder om zijn hoogte, maar om de omgeving.

Pijltje omlaag. Naar 0" v-on:click. Stuur mij hoogste bungeejump ter wereld kopie. Deze sprong staat met stip op 1 met meter en een vrije val van meer dan 10 seconden. Samenwerken Contact. De 15 hoogste bungeejumps ter wereld Ben jij een echte daredevil en durf jij alles. Vul onderstaande enqute in en maak kans op een cadeaubon van Bol?

Het festivalterrein in Kaivopuisto is open tussen juli en augustus. Facebook 96 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Staat de hoogste bungeejump ter wereld op je bucketlist.

{{ cardSlider.label }}

Bestemmingen Ontdek de wereld Wie ben ik? Toon en Verberg Laat zien. Ik ben student of jonger dan 31 jaar Ben jij onder de 31 of student? Ook hebben de paarden zeer waarschijnlijk leverproblemen.

Je moet een eindje lopen voordat je daadwerkelijk kan springen. Bekijk als lijst. De strongylus-parasiet die bij aan aantal paarden is aangetroffen kan dat veroorzaken!


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.