Meer van annecy kampeerterrein

Geplaatst op: 26.09.2019

Er zijn 32 campingplaatsen, verdeeld over een terrein met verschillende hoogtes. Qua horeca is er een bar en ook is er een snackbar waar friet, lasagne, pizza en Tartiflette verkrijgbaar is.

Bovendien hadden we aangegeven een sta-caravan in de zon te willen en hiervoor extra betaald. Staanplaats grootte. De leidster van Vacanssoleil was erg vriendelijk en onze aankomst was erg geslaagd met allemaal info over de omgeving. Het zwembad is wel mooi maar te klein. Geen animatie. Heel handig: veel stranden langs het meer hebben speciale afgezette stukken ondiep water voor kleine kinderen!

De camping is gelegen in een prachtig gebied, meer van annecy kampeerterrein. Dit is een verbeterpunt! Voor pubers is er net te weinig te doen, vooral 's avons. Erg leuke camping met geen animatie, maar dat maakt daar niks uit want de kinderen konden lekker op de camping spelen en in de rivier. Jansen Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Waardering: 8.

Omgeving erg mooi, genoeg te doen maar ook in deze periode druk, van de camping naar Annecy zelf kan in een klein half uurtje maar tussen Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates. We hebben een fijne vakantie gehad.
  • Leuke zwembaden. Dicht bij uw camping aan het Meer van Annecy is nog veel meer te zien en doen.
  • L'Idéal komt inderdaad dicht in de buurt van de werkelijkheid.

Kamperen aan het Meer van Annecy

Like ons op Facebook. De toiletgebouwen zijn prima, mits de campinggasten dit ook netjes achterlaten. Veel te doen in de omgeving. Kamperen 18 aug. Prachtige camping.. Zij gaf het geheel een persoonlijk tintje, had veel kennis en ervaring en was betrokken bij de gasten.

Aan de oostoever van het meer van Annecy ligt driesterrencamping La Chapelle St. Wij hebben een hele leuke vakantie gehad in Lathuile, camping L'ideal. Grote parking voor weinig geld?

Lees hier meer over in onze privacy statement. Calis Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Meer van annecy kampeerterrein 8.

Janssen Accommodatietype: Stacaravan Bali Waardering: 9.

Camping Annecy

Misschien wel het meest bekende meer van Frankrijk onder de Nederlanders: het meer van Annecy. Kamperen 18 aug. Wij hebben van twee heerlijke weken vakantie genoten.

De plaatsen beschikken allemaal over voldoende schaduw en bieden uitzicht op de omringende bergwereld. Vorig jaar ook geweest. Meer van annecy kampeerterrein Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Waardering: Wel hele schone tenten en georganiseerd.

Dit meer is een van de grootste meren van Frankrijk en het schoonst van alle meren in West-Europa. Stacaravan zo remblokjes schijfremmen racefiets vervangen als nieuw, prima onderhouden en schoon.

Camping l'Idal.

Camping l'Idéal

Goed opletten met je telefoon spelen onderweg wordt genadeloos afgestraft met een aanrijding. Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Kamperen 4 aug.

  • Naast ruime staanplaatsen vind je hier een ruim aanbod aan stacaravans.
  • Heel de dag parapenters in de lucht.
  • Tip: zorg voor waterschoenen.
  • Kinderen hebben een heleboel ruimte om te spelen.

Veel sport en spel. Propere camping zowel sanitair als de stacaravans. Zeker een aanrader voor jonge gezinnen met kleine kinderen. Goed restaurant en leuk zwembad. Jansen Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Waardering: 8.

Camping oa geselecteerd op Nederlandstalige animatie maar deze was niet aanwezig. Dan kunt u ook de grotten ontdekken met 'caving', gaan bungeejumpen, al zijn veel daarvan niet zo groot als de grote hotspots in de VS, meer van annecy kampeerterrein.

Frankrijk - Meer van Annecy - Lathuile

Middelgrote camping plaatsen Aan meer met strand binnen 50m Animatie. Leuke camping, fijne veranda aan de stacaravan en de omgeving is zo geweldig mooi!

Dan wel aangenaam om te vertoeven.

Zeker een aanrader voor jonge gezinnen met kleine kinderen. Rivier met strand. Er werd goed schoongemaakt, maar voelt toch niet prettig. Kortom, een aanrader voor wie graag meer ziet dan de camping alleen.


Facebook
Twitter
Comments
Yoëlle 28.09.2019 12:26 Antwoord

Lees hier meer over in onze privacy statement. De camping was open vanaf 28 april, maar men was niet klaar: de winkel was niet open waardoor je voor vers brood iedere ochtend met de auto op pad moest, het restaurant was niet open, het zwembad was maar voor een deel open.

Gillian 05.10.2019 11:30 Antwoord

Bovendien hadden we aangegeven een sta-caravan in de zon te willen en hiervoor extra betaald. Het sanitair is schoon, voldoende douches, toiletten wel zonder toiletbril en andere wasgelegenheden.

Davide 29.09.2019 12:14 Antwoord

Erg leuke camping. Gezellige familiecamping.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.