Kussenhoes breien met kabels

Geplaatst op: 10.10.2019

Brei het tweede deel hetzelfde. Met dit patroon kun je een kussen breien met kabels. Als je op meer dan 15 steken per 10 cm uitkomt dan brei je vast en heb je dikkere naalden nodig.

Nu is je kussen klaar. Zo heb ik een tijd terug een kussen met kabels gezien, die ik nagemaakt heb en waarvan ik het patroon heb uitgeschreven.

Deze 2 naalden steeds herhalen en hierbij kabel A en B volgens de teltekening hieronder breien. Ideaal voor beginners. Orgineel patroon komt van de Brei club Terug naar overzicht. Ok Lees meer. Acrylgaren voor naalddikte 4 of 5 — een binnenkussen 40 x 40 cm — 2 breinaalden nr.

Je breit dit kussen met lekkere grove wol en naalden dus het is snel klaar. Brei het tweede deel hetzelfde. Zet met de breinaalden 70 steken op.

Ik vind het mooier om 2 lappen te breien en deze aan elkaar te naaien, voor en achterzijde van het kussen gebreid. In elk patroon staat het niveau aangegeven, kussenhoes breien met kabels.

Hallo Ik wil de kussen breien welke op de site staat, maar snap een steek niet Er staat 2 steken recht kruisen? De 10 meest voorkomende breiproblemen. Brei vervolgens nog 8 naalden ribbelsteek totale hoogte 56 naalden kant dan alle steken breiend af.

Gebreid kussen met kabelpatroon

Dit is een leuk project en staat prachtig in elk interieur. Van gewoon vierkant, tot kabelpatronen en in de vorm van een kuiken. Als ik een kabel babydekentje wil breien van 80x cm. Een Gebreid kussen met kabelpatroon maak je met dit eenvoudige breipatroon. Ga door met patroon breien tot toer 79 en kant alle steken in toer 80 af afbeelding 6 Werk alle uiteinden van de draden weg.

Vandaag wil ik je inspireren door een breipatroon van een kussen met kabels.

  • Brei de volgende 3 steken recht afbeelding 4 Brei daarna de steken die op de kabelnaald zitten recht afbeelding 5 De steken van de teruggaande naald brei je altijd zoals ze zich voordoen d.
  • Wil je ook een kussen met kabels breien?

Brei vervolgens nog 8 naalden ribbelsteek totale hoogte kussenhoes breien met kabels naalden kant dan alle steken breiend af. Een paar bollen wol in jouw kleur en een paar uurtjes en je kunt genieten van je eigengemaakte kussen. De steken in de teruggaande toeren dus de verkeerde kantbrei je zoals ze zich voordoen, kussenhoes breien met kabels. Ga door met patroon breien tot toer 79 en kant alle steken in toer 80 af afbeelding 6 Werk alle uiteinden van de draden weg.

Ik wordt oma en oppas oma en wil een kabel babydekentje breien. Brei vervolgens na 4 naalden de eerste keer in de 9de naald 3 steken recht en kruis dan twee keer 3 steken voor het werk langs 3 steken op de kabelnaald voor het werk plaatsen, onderhoud en wegenbelasting en hierdoor de meest transparante leasevorm.

Zoeken in deze blog

Hallo Ik wil de kussen breien welke op de site staat, maar snap een steek niet Er staat 2 steken recht kruisen? Kussen met kabels Breien Dit was het voorbeeld dat ik gezien heb. Heb ik dan ca 10 bollen nodig met naald 5? Daarom vinden het geweldig; een kussen breien.

Zet met de breinaalden 70 steken op, kussenhoes breien met kabels. KABEL B Brei gelijktijdig voor kabel B als volgt: Kruis in de 5de naald twee keer 3 steken achter het werk langs zie uitleg hierboven en brei de laatste 3 steken van de kabel recht.

Het is sinds kussenhoes breien met kabels missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland ng leuker te maken. Niet alleen leuk het is nog supervoordelig ook. Brei de volgende 3 steken recht afbeelding 4 Brei daarna de steken die op de kabelnaald zitten recht afbeelding 5 De steken van de teruggaande naald brei je altijd zoals ze zich voordoen d.

Het is belangrijk om een proeflapje te breien om te controleren of de afmeting overeenkomt met de stekenverhouding. Brei met 3 draden acrylgaren over 25 steken het patroon en meet na ca. Ik zie steeds vaker in weekbladen en in de winkels gebreide truien, vesten, sjaals, plaids en kussens.

Meedoen met de Mystery Blanket '19. Brei 4 openshot video editor tutorial ita van het patroon zonder kabels zoals hieronder beschreven? Met dit gratis breipatroon kun je een kussen breien met kabelpatroon en een rondbreinaald, kussenhoes breien met kabels.

Damesvest met ajourpatroon breien? Brei met 3 draden acrylgaren over 25 steken het patroon en meet na ca. Wil je ook een kussen met kabels breien. Kies nu jouw kleurenpakket. Als je dit soort kussens wilt gaan kopen schrik je van de prijs.

Kussen met kabels Breien

Door Oma sh. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Hartstikke leuk om te doen voor Pasen of anders gewoon door het jaar heen.

Nu is je kussen klaar. Brei de volgende 3 steken recht afbeelding 4 Brei daarna de steken die op de kabelnaald zitten recht afbeelding 5 De steken van de teruggaande naald brei je altijd zoals ze zich voordoen d. Het kussen wordt gebreid als een rechte lap. Ga lekker breien terwijl je op je eigen kussentje zit, kussenhoes breien met kabels.


Facebook
Twitter
Comments
Açelya 15.10.2019 18:22 Antwoord

Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub. Door Gabriëlle op 15 March Excuus voor mijn later reactie.

Fajah 16.10.2019 00:49 Antwoord

Ok Lees meer.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.