Kleine beurs sint oedenrode

Geplaatst op: 03.08.2019

Op zaterdagavond was er carnavalsbal in de Beckart en op zondag het hoogtepunt voor alle carnavalsclubs: De optocht in Rooi. Ontdek meer leuke winkels in Sint-Oedenrode.

Postcode TA , Schijndelseweg. Postcode PH , Mosbulten. Postcode LM , Diepenbrockstraat. Postcode KZ , Venkel. Postcode JR , Willemstraat. Postcode XA , Ollandseweg.

Zondag is het hoogtepunt voor alle carnavalsclubs: De optocht in Rooi. Ontdek meer leuke winkels in Sint-Oedenrode. Postcode PPWolfswinkel. Postcode XRSlophoosweg. Bedankt voor ieders enthousiasme.

Postcode MC , Berliozstraat. Postcode KK , Kervel. Zie ook onze facebook pagina van de Kneuterkapel!

Openingstijden

Dat is maar vier uurtjes zult U zeggen maar wel vier dagen voorbereiding om maar niet te spreken van het sorteerwerk en het ophalen van de vlooien het gehele jaar door. Noteer vast de datum zaterdag 8 oktober vanaf Vanaf Postcode KC , Irenestraat.

Postcode SR , Eversestraat. Postcode RV , Lieshoutsedijk.

  • Postcode BG , C Rossemsstraat. Verder wordt het Vurproefke, dat vorig jaar een groot succes was, voor de 2de keer georganiseerd en wel op zaterdag 8 Oktober a.
  • Postcode HB , Koninginnelaan.

Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Het weer was redelijk en de optocht vertrok keurig op tijd. Postcode KVeen jeugdwagen en loopgroep, die zeker weer het bekijken ed van der elsken boeken is als 11 februari a, kleine beurs sint oedenrode. Even een korte terugblik op alles wat we de afgelopen weken weer meegemaakt hebben.

Ook werd de Heikneuter van het jaar bekend gemaakt en dit jaar viel die eer te beurt aan Fons Laenen. Er wordt gewerkt aan een wagen, Zonnedauw.

Het was weer een volle Beckart en iedereen kwam aan zijn trekken. Sint-Oedenrode 1 NL. Postcode PG , Vresselse Akkers.

Postcode RBLaageind. Postcode PMkleine beurs sint oedenrode, Heieind. Verder is natuurlijk Carnavalsmaandag iedereen van harte welkom om de kinderoptocht te komen bekijken. Postcode XHJekschotseweg. Joke heeft deze titel te danken aan haar jarenlange inzet op verschillende fronten binnen de Heikneuters.

Tillaart werden gedecoreerd en allen kregen een persoonlijke toespraak van voorzitter Carlo van Kessel, zelf ook een van de jubilarissen. Na de optocht was er weer een kindermiddag in Ut Kneuterhol voor de allerkleinsten. Dank aan iedereen die in welke vorm dan ook aan zowel wagen als loopgroep meegewerkt heeft.

Postcode RVHoogeind. Echter hier en daar waren er wat obstakels met het gevolg dat er gedemonteerd en weer gemonteerd moest worden aan kleine beurs sint oedenrode wagens zodat de duur van de optocht wel extreem lang was dit jaar. Ook hebben we weer een gezellige kaartavond georganiseerd op vrijdag 25 maart j. De ZON Eindhoven.

Postcode VGLieshoutsedijk. Postcode XNDorpsplein. Carnaval was in een woord fantastisch met als hoogtepunt de optocht in Rooi waar we met meer dan leden aan hebben deelgenomen wegens ons 55 jarig jubileum, kleine beurs sint oedenrode. Inlichtingen ingediende aanvragen.

Postcodes in postcodegebied

Postcode AN , Bastion. Hij is op een ludieke wijze in het zonnetje gezet door Sinterklaas in de persoon van Fons Laenen de Heikneuter van vorig jaar.

Postcode VG , Hoogeind.

De feestneus ging eventjes af en de werkbroek aan, want een week later kleine beurs sint oedenrode al weer de mega vlooienmarkt van de Heikneuters. We zijn nu weer terug op aarde en  we moeten weer  aan de bak om onze Vlooienmarkt voor te bereiden. Dat wordt een grote happening.


Facebook
Twitter
Comments
Sahil 06.08.2019 20:38 Antwoord

En inmiddels zijn wij weer op 2 maart j. Postcode NP , Boekweit.

Laat een reactie achter

© 2015-2019 katepolin.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.